10 Mars

Bebisen!
Idag blir min lilla pluttebebis 11 månader. Han börjar bli så stor. Det går så fort. Han är ju bara kissebebis än. Men oj, han väger redan 6,5kg. En stor liten kloss. Världens mysigaste lilla pojk. Men det börjar allt bli trångt i sängen nu.
Utan honom hade det varit otroligt ensamt här hemma. Min lilla ögonsten.
Han följer mig överallt. Där matte är, är där man ska vara. Badar jag är han med på kanten och plaskar. Duschar jag i källarn ligger han på mattan utanför och väntar tills jag kommer ut, om inte dörren står på glänt för då sitter han på andra sidan duschdraperiet. Sitter jag vid datorn så ligger han på sin egna kontorsstol bredvid. Mattes hörn i soffan är även Yoshis hörn. Lagar jag mat ligger han på golvet och glassar. Äter jag mat vid köksbordet så sitter han oxå på stolen bakom ryggen och försöker smyga fram till tallriken. Går jag på toa/sminkar mig/borstar tänder/mm. så ligger han i badkaret och spinner eller sitter på handfatet. På morgonen när klockan ringer och vi snoozar så kryper han allt upp i ansiktet och ska gosa. Bästa stunden på dagen. Och när jag kommer hem från jobbet sitter han alltid och väntar.
 
Mattes bästa, älskade lilla gosegris. Så mycket glädje en liten varelse kan ge<3

woop woop

ÅH! SPANA IN SUBEN MARCUS!
Vi har fått en ny SubWoofer här hemma och jag ÄLSKAR den!
Förra vi hade lät lite konstigt.. mycket konstigt.. så den gick inte ha på. Marcus påstår att jag sprängt den. ICKE! Men har nån av oss möjligtvis sprängt den så behöver vi inte peka ut någon person tycker jag. Men vad tråkigt det varit att lyssna på musik utan bas.. Film med hög volym, utan BAS!? Nää. Inte okej!
Så numera står det en ny här och är fin och alldeles skitbra. Den beställdes sista kvällen Marcus var hemma, så träligt för han att den kom och jag fick installera in den. För nu har jag ställt in inställningarna så den vibrerar och basar perfekt. Och jag märker direkt om det någongång skulle ändras.
När jag var i tvättstugan och målade och snickrade så hörde jag hur den buffa däruppe fast jag hade musiklurarna i öronen. Det är så det ska va.
 

När katten är borta..

..dansar råttorna på bordet!
Min andre hälft har lämnat mig ensam igen, i 7 hela veckor. Fräckt! Nu har två veckor redan gått och det går bra här hemma! Ingen större nöd på mig faktiskt. Jag har ju min bebis att mysa med. Solen har börjat titta fram och våren är på g. Massa träning att lägga energi på. Nytt jobb, numera är jag dokumentalist på Recipharm. Istället för receptionist, städerska, alltiallo eller vad jag ska kalla det jobb jag gjort. Allt detta höjer humör. Vilket även gör att jag har suget att greja här hemma. Och de gör jag. Nu kan jag göra vad ja vill, ingen hemma som kan säga emot. Nääädå, så illa är det inte. Jag får greja här hemma. :)
 
I fredags efter jobbet roade jag mig med att lägga trätrall i tvättstugan. Jag fixade allt själv. Här ska skrytas för ja är så nöjd över mig själv. Sågat ut för tröskel, brunn och rör. Flyttat torktumlare och tvättmaskin helt själv. Tunga åbäket.. Det blev så fint, de blev så bra. Jag är helnöjd! Men inte riktigt klar än. Jag hoppas min karl blir lika nöjd han när han kommer hem.
En tjuvkik på bloggen får han allt innan.
 
Sååå... vad blir nästa projekt tro? 5 veckor kvar att roa mig.

RSS 2.0