Gott nytt år!!

Gott nytt år!
Nyårsafton 2013 firades med fest. Vi höll till hemma hos mig. Ett gäng med vänner. Dukades upp med bord i vardagsrummet och god mat, club toast och pommes. Det var smidigt att göra till många och det äter i princip alla. Efterrätt var ett självklart, chokladpudding. Proppmätta därefter. Men det var lagomt med alkohol intag på alla som drack, några nyktra personer. Röda USA-muggar, beerpong, jellyshots och ballonger överallt. Skoj och skratt hela kvällen, och alla umgicks med alla hela tiden. Det var en otroligt kul fest!
Raketer sköt vi oxå. Strax innan 12 slaget packade vi våra grejer och gick till hembyggdsgården. Skumpan plockades fram och muggar packades ner, tändare och raketer. Lite mer folk droppade även in och hängde med ner för att kika. Därborta kändes det som ett enda kaos. Våran lilla bomb välte efter första skottet upp, så den sköt åt vårat håll i stället. Det var bara springa och skrika. Emelie vart träffad och fick ett brännhål i strumpbyxan. När finmuggarna plockades fram för att skåla så upptäcker vi att skumpan står kvar hemma i trappan. Så det skålades i cider och öl. Vi gick tillbaka och drack skumpa hemma istället. Avslutade kvällen med dans, gamla godingar och disneylåtar. Killarna mös ihop sig och somna i soffan och kvällen tog slut strax vid 4.
 
Att vakna på morgonen dagen efter sen, och må bra är alltid gött. Ännu med underbart är det att vakna upp, må bra och komma upp till ett städat hus. Att det varit fest här med ett helt gäng med folk, vi som stanna hela kvällen, plus de som kom och gick, och inte en burk, flaska eller skräp att plocka undan är guld värt! Dammsuga och torka golv och sen bara götta ner sig i soffan. Tack alla som var med, fantastiskt kul kväll!
 
Det var längesedan det var en rolig fest. Frågan är om jag tidigare ens varit på en rolig nyårsfest? Är väl kanske därför senaste året har blivit lugnt med familj istället för fest.
Ett år hamnade vi på fest, så tråkigt att vi åkte hem(!) strax innan 12 slaget. Det var år 2010, 3 år sedan, och faktiskt en fest som min Marcus och hans vänner hade. Men det var 1 år senare (nån dag efter 2011s nyårsfirande) efter den festen vi började träffas. Vad roligt att tänka tillbaka på gamla minnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0