Första julen..

.. i huset!
Första julen som riktiga sambos och första julen i huset har redan firats. Eftersom att Marcus åker till Afganistan och är borta ett halvår så tjuvstartade vi. Så även han fick fira lite jul.
Julpyntet har suttit uppe i en vecka nu. Det har ätits julskinka och druckit massor med julmust.
 
Fredagen bjöd på "julafton". Då ska man sjävklart ha risgrynsgröt till frukost, och julbord senare under dagen. Mitt första lagade julbord, gick galant. Stressigt och rörigt men jag klarade det. Och det var både varmt och gott vid servering. Nöjd!
Soffmys med proppmätta magar framför en gammal disneyfilm och sedan några julklappar som byttes.
Supermysig dag även om det inte var riktiga julafton.
 
Lördagen blev det julfika med våra familjer, en sista gång innan Marcus sticker.  
Glögg och julmust, kladdkaka i form av julgranar, saffransbullar med nutella, saffrankaka med kokos och cakepops som såg ut som tomteluvor. Och det fanns mer, julgodis, ris ala malta osv.
 
Fantastiskt mysig tjuvstart på julen!

Yoshi!


 
 
Mattes lilla gull!
Ni som har missat, vi har skaffat en liten kisseunge. För ganska längesen. Vi fick han när han var 14 veckor och nu är han ett halv år. Så tiden går himla snabbt. En mainecoon-kisse. Han är pluttig nu, för att vara han, men han kommer bli gigantisk.
Värsta söta och goa killen är det! Lite fis luktar han väldigt ofta iofs, och busar sönder fötterna under täcket på kvällen/natten. Hungrig och bottenlös. Men ändå världens bästa!
PUSS!
 

Filmmys med Ängla!

Filmmys med Ängla!
Ängla kastar popcorn på Ängla, som hyttar med fingret tillbaka åt Ängla. Ängla äter chips och njuter filmen medans Ängla har somnat och på andra sidan är Ängla uttråkad. Så har vi Ängla sitter och gömmer sig bakom filten och är rädd för filmen, vad gör då Ängla, skräms bakom soffan. Schysst!
Rörigt? Det blir alltid rörigt då Ängla har filmkväll.

KAOS KALAS!

Kaoskalas med Tindra!
Tårta ska såklart ätas på Kalas, Tindra smaskar och äter medans Tindra på andra sidan bordet försöker äta sin muffins när det rätt som det är Tindra dyker upp och trycker en tårta i huvudet på Tindra. Tindra kan knappt hålla sig för skratt. Tur att Tindra är så bra på att balansera på stolen, annars hade nog Tindra skrattat gott åt det oxå. Och vad är ett kalas utan ballonger, Tindra blåser på och Tindra öppnar paket.
 
En, två, tre, 4, fem, 6 och SJU stycken hela Tindra! Kaos!
Nästa gång kanske Tindrornas kalasinbjudan försvinner i posten?

Påbyggnaden!

 
Blommor, fjärilar och stjärnor!
Här är plasten av, och fortsättningen på förra tatueringen. Nästa gång är i April och då är det insidan på armen som ska göras, oroar mig redan över vad ont det kommer göra. 
 

Aooosch!

 Ny gaddning!
Igen!? Hur många är det hittills? 7-8st? Knappt så man kan hålla räkning längre. Typ 15 gången jag sitter i tatueringsstolen oxå. Att man aldrig får avsmak, icke!
Nu håller jag på med en stor på armen. Så himla snygg den blir! Sjukt nöjd med resultatet hittills.
"-Den är så Ida" för att citera Carro.
3 timmar för några veckor sedan, och 3 timmar idag avklarade. Nästa tid för fortsättning är i April och sista sittningen på denna är i maj. Men det känns ju att göra den, även om den sitter på armen. Oroar mig för insidan. Aj, så det gör ont av vad jag har hört! Men ska man vara fin får man lida pin.
Nu sitter plasten fortfarande på, så än så länge är det bara en tjuvkik av det som gjordes senast.

Hallå-allå!

 
 
EKO! ojojoj! Vad det var dött här!
Ifrån Maj är senaste uppdateringen. Vad har hänt sedan dess? aaaaaalldeles för mycket som inte går att återberätta bara såhär!
Men husköp som sagt i maj, så har haft en sommar fullt upp med detta. Men nu så, ska jag försöka att komma igång igen! Alltid kul att komma tillbaka och läsa om gamla grejer man knappt minns har hänt. En liten dagbok!
 
 
 
 

RSS 2.0