Husägare!

Livet på bloggen är lugnt, inte många inlägg här inte.
Verkligheten däremot är det mer kaos. Har blivit både sambo(på riktigt) och husägare.
 
Numera bor jag i aggerud, nedre delen. Inte mitt område överhuvudtaget, bråtenbo hela min uppväxt! Men det sla allt funka. Lite drygt 1,5 vecka har det gått sen vi fick huset, och vi har väntat sedan mitten från februari. ÄNTLIGEN!
Men det är fullt upp hela tiden. Vi fick tillgång en fredag, då körde vi hela flyttlasset och några lådor lördagen. Några släp blev det. Flyttstäd av lägenheten lördagen(som jag blev av med på måndagen därefter) och även då en bröllopsfotografering inbokat. Shopping av nya möbler helt och hållet. Skruva, montera och ställa rätt.
Soffan däremot som vi beställt i tid, med tanke på den långa leveranstiden, var såklart fel. Spegelvänd, det var bara att ringa och skälla så vi ska få en ny levererad till dörrn, hjälp med montering av ny och ta med den gamla.
 
Nu när det väl kommit iordning litegrann med möbler så ska vi köra en renovering av vardagsrummet så snabbt som möjligt. Så nu är det kaos igen, tapetslamser överallt. Drog nästan alla väggar igår. De som bodde innan hade nog ingen koll på renovering, tapeten satt nämligen inte fast på väggen. Drog hela våder av hela fondväggen. Tur jag har en pojkvän med koll och en bästa vän som har stenkoll på färg och tapet, underlag och förarbete. Vi kommer få det riktigt snyggt när det blir klart!
 
Stora underbara altanen har vi som vi kommer fixa till och till hösten vinterinreda så man även kan utnyttja den under höst/vår-tiden. Blir mycket sol, slapp, grilla och en och annan cider/öl hos mig till sommarn. Perfekt!
 
Nu väntar jag bara på att internet ska komma så det går sitta hemma vid datorn och vara med lite mer, uppdatera blogg med framsteg osv.

Iron Man 3

Superhjältar!
Blev en kväll med Carro. Vi käkade på katrinedalskrogen, gott. Därefter gick vi på bio. Iron Man 3. Den var riktigt bra. 
 
Men jag säger bara; woow! Jag är helt inne på sperhjältar och deras filmer alltså. Måste köra ett maraton(när tid finns) med bara massa superhjältefilmer.
Han är Bra snygg, Iron Man/Tony Stark. Både med och utan robotklädseln på. Riktigt gubbsnygg.
Om man tänker efter ju alla superhjältarna snygga. mums!
 
Men vill inte byta min militär, han är bra snygg han oxå. Plus att jag sitter säkert när jag är hemma. Alla superhjältars flickvänner råkar ju alltid i knipa, sprängs, ramlar tusentals meter i luften eller vad de nu lyckas med. Jag sitter gött där jag sitter i soffan, sover lugnt på nätterna. Vilket jag tänker göra nu.
Godnatt!

Spray makeover

Jag är hurtig, jag håller igång, inga lugna studer för min del.
Efter en liten frukost och småplocka hemma så gav jag mig ut på promenad. Upp till Carros jobb, Skranta färg och shoppade lite. Två sprayburkar i en påse knallade jag hem till mamma och pappa för att spendera min tid med att pyssla.
Idag körde jag en renovering av mormors gamla gungstol. Stod i förrådet och sprayade den vit. Inte riktigt klar än men de kommer bli dyngläckert när det är klart. Oså en vit fejkad fårskinnsfäll från ikea. I ett hörn, på altanen i huset. Perfekt!
Promenad hem för att fixa till sig inför kvällen. Umgås med Carro strax. Mat och bio!
Trevlig lördag.

1 maj

Nu kommer våren, och strax sommaren!
En ledig dag mitt i veckan. Blev en lagom och skön vecka. Två dagar jobb och sen helgen igen. Gött!
Igår tändes det majbrasor i landet, drack och firade valborg. Jag var med Therese och småbrudarna ner till Alfred Nobels Herrgård för att på brasan. Tyvärr var det för mycket vind över björkbornsindustiområde så det tändes inte. Hem och greja lite hemma innan sängen.
Så imorse när många var bakis efter gårdagens festande så drog jag på mig träningskläderna och drog mig bort till Aero för ett roddpass. Hem till mamma på en lunch och lite pyssel. Ännu mer träning, en PW med pappa i bråtenområdet för att fylla på stegräknaren med mer steg. Hem till hörnan och efterjobbat med fotograferingar, levererat bilder till kunder. Greys Anatomy och Body of Proof på tv. Strax läggdags.
 
Great dag! medans så många tyckte synd om sig själva i sängen eller framför soffan. Med antagligen en pizza som botemedel.

RSS 2.0