Äggkartong

Äggkartonger!
Ännu mera påskpyssel. Även tre äggkartonger hann jag göra. Klädde dem i fint papper och dekoration. Hur söta som helst. Dessa kan man fylla med antingen vanliga ägg o ge bort på påsk, kinderägg till barnen eller annat smått och gott. En roligt ge-bort-present att ha med om man blivit bortbjuden på påsk.
Uppmärksammade ni att den lila kartongen var för 4 ägg. Någon som vet var man kan hitta sånna?

Påskägg

Påskägg!
Blivit en del påskpyssel i helgen. Det närmar sig. Några helger kvar innan det är dags för massa god påskmat, påskkärringar och massa godiw. Smaskens!
Blev två påskägg gjorda igår för min del. Ett litet choklad ägg. Är iallafall vad det ser ut som. Och så ett större rosa ägg.
Mycket sötare med sådana ägg än de trista traditionella!

helgens bravader

Härliga helg är snart över.
Den har varit great! Soligt och fint ute. Men kallt. Har njutit av det fina vädret inifrån, men de är trevligt med fint väder ändå.
Hela dagen igår blev det påskpyssel hos mamma, en liten fotograferingspaus under dagen bara.
Därefter blev det bio med pojkvän och vännerna. Hansel and Gretel. Jag gillade filmen. Lite kort, men ändå bra. Gillar att de har gjort filmer nu på gamla sagor. Snowwhite and the huntsman, Alice in wonderland och nu den hära. Hoppas det kommer flera.
Efteråt körde vi en spontanutgång. Några cider och sedan blev det statt. Träffa lite folk man inte sett på ett tag. Dansa och ha kul. Det var en helt okej kväll!
Idag har jag varit lat, spenderat min tid i soffan och bara fått sega. Hur gött som helst. Nu ska jag svida om till träningskläderna och bege mig iväg till Zumban och svettas lite.
 

Nu sabbar jag för er!

Taylor Swift - I Knew you were trouble
  
Carly Rae Jespen - Call Me Maybe
 
 
Min pojkvän bara förstör alla låtar för mig. Han hittar massa roliga videos på youtube, som han gärna visar upp och vi skrattar åt. För roligt är det ju!
MEN hur slutar det därefter..? Joo, dedär sitter ju i huvudet när man sen lyssnar på radion på jobbet.
När Taylor Swift - I knew you were trouble spelas på radion så sitter jag ju bara och väntar på att den där geten ska skrika i refrängen. Men ingen get på radion.
Tänker man efter så hade jag nog däremot blivit jäkligt paff om geten varit med och skrikit.

Tisdag 5 Mars

Känns alla tiders.
Efter ett hårt ZumbaCore pass med massa fokus på mage så begav jag mig vidare till Aero för ett hårt boxpass. Duschen var verkligen efterlängtad därefter, och kan säga att 2 liter vatten visar sina spår. Kisspauser.
Men känns gött i kroppen nu, kommer vara öm i armar, ben och magmusklerna imorgon. Garanterat.
Känns sjukt, jäkla bra att komma igång med träningen ordentligt, och även skärpning på matfronten oxå. Två tummar upp!
Blir det Beach 2013 kanske?

RSS 2.0