Blommor

 
Ännu mera blommor!
Jag gjorde fler blomsterarrangemang. Detta är ingen såndär med jord och kruka utan snittblommor som jag tryckt ner i oasis, oxå första gången jag gjorde detta! Var även ute i trädgården och plockade av tujahäcken. Dekorerade med lite silvriga kottar och några silvriga julkulor. Himla fint och gulligt tyckte jag. Himla nöjd med denna oxå!
Det är så synd att jag inte har gröna fingrar och kan ha mina egna blommor levande länge. Men det är kul att greja med. En vacker dag kanske jag är en höjdare på blommor. Har man hus måste man ju nästan.
 
Jag hade faktiskt 3 blommor med mig från lägenheten när vi flyttade till huset. Jag var så stolt och nöjd att de levde, det var nämligen såna som jag haft och hållt levande ända sedan jag flyttade hemifrån för typ 4år sedan.
Mamma tittade på dem när vi skulle placera ut i fönstren och frågade varför jag fortfarande hade kvar dessa fula blommor. Ja? Inte var de så vackra längre, men de hade överlevt mig. Numera finns de inte kvar längre, för jag var bara tvungen att hålla med. De var fula.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0