Blommor

 
Ännu mera blommor!
Jag gjorde fler blomsterarrangemang. Detta är ingen såndär med jord och kruka utan snittblommor som jag tryckt ner i oasis, oxå första gången jag gjorde detta! Var även ute i trädgården och plockade av tujahäcken. Dekorerade med lite silvriga kottar och några silvriga julkulor. Himla fint och gulligt tyckte jag. Himla nöjd med denna oxå!
Det är så synd att jag inte har gröna fingrar och kan ha mina egna blommor levande länge. Men det är kul att greja med. En vacker dag kanske jag är en höjdare på blommor. Har man hus måste man ju nästan.
 
Jag hade faktiskt 3 blommor med mig från lägenheten när vi flyttade till huset. Jag var så stolt och nöjd att de levde, det var nämligen såna som jag haft och hållt levande ända sedan jag flyttade hemifrån för typ 4år sedan.
Mamma tittade på dem när vi skulle placera ut i fönstren och frågade varför jag fortfarande hade kvar dessa fula blommor. Ja? Inte var de så vackra längre, men de hade överlevt mig. Numera finns de inte kvar längre, för jag var bara tvungen att hålla med. De var fula.

Blomsterarrangeman

Blomsterarrangemang.
I jul gjorde jag mina första blomjulgrupper att ge bort. Provade två olika varianter. Det var jätteroligt faktiskt att pyssla med sådant och jag vart himla nöjd med dessa. Men det var nog för mamma var med och förklaradet hur man gör och hon gör alltid sådana fina arrangemang.
Nästa år kommer jag göra fler och dela ut. Det kan ni ge er på!
 
 

Julafton

 
 
 
 
 
 
24 December..
Sjukt vad julen rullade på snabbt. Tre dagar ledigt gick snabbt..
Julafton var helmys med familjen. Synd bara att det inte var nån snö ute, men julstämning fanns ändå. God julmat, skinksmörgåsfika, ris ala malta och massa godis. Känns som man knappt gör annat än att äta den dagen. Men det är så gott!
Tomten kom till oss och efter Kalle Anka, och tomten var inte mer än 140 lång. Så himlans söt, och han möttes av en kram i dörren av Ängla oxå. Det var inte illa, om man jämför med senaste julafton då tomten kom och båda skrek av rädsla när de såg tomten utanför. Synd bara att Tindra missade hela tomtebesöket då hon satt på toa. typiskt.
Jag hade varit snäll ialla fall, för jag fick paket. Bara bra att ha saker, sånt som jag ville ha. Hemmaprylar. Perfekt till vårat söta lilla hus.
Kvällen avslutades med lite wii-spel, som alltid. Dansa. Så roligt, men så trött man blir. Över huvudtaget. Tre dagar gick som sagt snabbt, och vad skönt att det är att kunna slappa två sista dagarna innan jobb igen.
 
Däremot saknade jag min andre hälft. Jul hade varit roligare med dig vid min sida. Längtar efter dig!
 

Efterarbete

 
Efterarbete
En helkväll framför dator med jobb och fix. Bildfix och kundbeställningar såhär innan jul. Julklappar som ska hinna komma innan julafton. Tiden tickar iväg alldeles för snabbt vid datorn när man grejar och har roligt.
Årets julkort på Tindra och Ängla är nucbeställda. Kommer till veckan och är redo att skickas ut. En sneakpeak från fotograferingen ser ni på bilderna. Inget allt för avancerat i år.
 
Imorgon är det änligen fredag. Efterlängtad, då jag varit så trött de här veckan. Så blir lite stök och fix här hemma, några roliga collagefotograferingar lördageftermiddag och god mat med vänner, filmmys och pröppa sig fet med godis. Jag har att se fram emot.

8 veckor..

..kvar.
Nu har min goding varit iväg till Afganistan i 2 veckor, 8 veckor kvar tills han kommer hem på sin första leave.
Det har gått sjukt snabbt. Redan 2 veckor. Jag håller mig sysselsatt ganska bra här hemma vill jag säga. Finns att göra, julklappar som fotas, beställs och skickas, träning och umgås med mina nära och kära. Tur jag har er!
Men jag är stark, och ett halvår går snabbt. Dehär fixar vi.
 
Men jag saknar ändå min bättre hälft otroligt mycket!
 
 

Yoshi och Zelda

 
Mainecoon
Syrran och småbrudarna har oxå skaffat sig en liten kattunge. Det är oxå en liten Mainecoon-kisse, Zelda.
Hon är så himla liten, pluttig och söt. Min lilla kille vart så himla stor helt plötsligt.
Så fina kissebebisar vi kommer få på dessa små krabater. Gråsilvriga/bruna med tossor på öronen.
 
De har träffats för första gången nu i helgen. Yoshi tyckte det var himla roligt och spännande. Han jagade runt ordentligt med henne. Zelda var som en råtta i storlek till honom. Men det gick himla bra ihop med dem. I slutet blev Zelda iofs lite kaxigare vilket resultera i att Yoshi blev mycket mer hårdhänt mot henne, då fick det bli färdiglekt för denna gång.
 
 

Jultider.

Jultider.

Ännu en helg gjord, och denna helgen var i julens tecken.

Julkort gjordes i stora lass. Pepparkakor åts och julmusik spelades i högtalarna. Julklappsfotograferingar inbokade under hela lördagen och ett ryck med storstäd hemma i huset. 1 adventfirande med ett ljus tänt. En tripp till örebro för lite julklappsinköp och självklart skulle dessa slås in och läggas under granen.

Härligt med jul! Nu har även alla andra jul i hus sina hus. Stjärnor i fönster, gardiner med tomtar och granar med ljusslingor. Så fint. Nu fattas bara snön.


RSS 2.0