powerwalk..

..och ömma fötter!
Jag har kommit igång ganska duktigt nu med promenerandet igen. Var ju så duktigt förra året med att vara ute och gå. Igår när jag tog helgen från receptionen så var det hem att byta om och ut på en powerwalk. Blev 11,5 km, då var jag värd stora, tjocka hemmaburgaren och några kramar i soffan. Gav lite steg på stegmätarn.
 
Idag blev det såklart promenad igen. Men först lite fotande i studion och därefter kalasades det för lilla Tindra som fyller 9 på måndag. 12 km, från mig + 4varv på barkbanan + till mig. Det ger ömma fötter men en nöjd Ida! Idag stog stora älgen efter kanten, 3meter ifrån mig och mumsade gott. Tempot öka litegrann just då man passerade älgen. Förstår inte var de kommer ifrån, det var ju massa älg förra året oxå, och året innan. Förstår de inte att jägarna kommer skjuta dem tillslut när de är bland folket. Krakarna!
 
Nu har iallafall mjukisbyxorna åkt på, bänkad i soffan med skit på tv. Väntar in min vän Carro så ska vi ta nån film.

Fredag är bäst!

 
Fredagar är bästa dagarna!
Då har man jobbat klart en hel vecka, helgen börjar, två lediga dagar som väntar innan ny arbetsvecka är igång igen, lägga undan arbetskläderna några dagar, en eventuellt sovmorgon dagen efter, alla är på bra humör inför helg och ledighet, och framförallt så kommer min goa pojkvän hem efter att ha varit borta en vecka på jobb, ibland två veckor.
God mat, kramas o en bra film. Kan inte bli bättre <3

tåfis

23413 steg.
Vi är inne på andra dagen på våran tävling med jobbet. Vi har skapat lag och ska tävla en strecka på 387km, med stegräknare. Varje vaken minut. Känner att jag sköter mig bra hittills. Minst 10.000 steg om dagen och jag håller det dubbla. Bra gjort!
Idag har jag hunnit med enhel del utöver oxå. Har varit i full gång här hemma. "Stor"handlat på Maxi, tvättstugan, två varv i barkbanan, stortstädat lägenheten, diskat, bakat ananaspaj, diskat igen, promenad till solariumet+sola, sorterat tvätt och nu har jag krypit ner i en nybäddad säng. Det är jag värd.

vår i luften

 
Helgerna går alldeles för snabbt.
Nu är denna redan slut. Men den har varit härlig. Sol och fint ute. Våren är här nu.
Fotografering i lördags, därefter så bara umgicks jag med familjen. En vårpromenad ute i solen med småtjejerna, mamma och syrran. En bukett med tussilago fick vi ihop, luktade vår. Pyssel på kvällen fram till typ elva. Därefter fick man kasta in handduken eftersom söndagsmorgonen skulle bli tidig. En heldag på Boda Borg. Tindra, Carro och Ida vs. Ängla, Therese och Annika. Det var roligt. Leka hela dagen. Tacobuffé -mums.eråt,
Efteråt körde vi ett hårt Zumba-pass. Så nu är jag slut, trött och seg. Kvartalsbokföringen klar och bilder beställda. Då är det sängen som väntar, imorgon är det en ny dag på ny vecka! Utvilad och redo vore bra.
 
 
 

Födelsedag

Jag hade en fantastiskt födelsedag!
Firades av familjen på lördagen och därefter blev jag utbjuden på Gastro av min pojkvän. Kanondag!
Söndagen, 14 april, dagen jag föddes för 24 år sedan firades på en båt. Vi utnyttjade pojkvännens julklapp då. En paradiskryssning på 22 timmar. Till Mariehamn och tillbaka. En lyxhytt på 15kvm med stort fönster från golv till tak som vi satt och titta ut igenom. Mousserande vin på rummet. 3-rätters middag och lyxfrukost på morgonen. Sol och bad, i både pool och bubbelpool. och så några drinkar vid baren. Mycket pensionärer. inte många yngre som åker båt söndag-måndag. Men det var riktigt mysigt ändå, och roligt att se alla gamla rocka loss på golvet!
Fantastiskt dag!

Kalas dax!

Kalasfirande idag!
Dagarna, veckorna och åren går snabbt. Imorgon fyller jag 24 år, och det ska ju såklart firas.
Så idag kalasar vi. Hem till mamma(eftersom min lägenhet är flyttkaos) och äta fika, varit i bakartagen och gjort massa gott.
Ikväll blir man utbjuden på mat oxå, Gastro. Det ska bli gott! :)

Påskägg

Ännu ett påskägg pysslat, fullt med godis!
Blev en hel del ägg pysslade denna påsk. Himla skoj att göra, och fina blir dem.
Detta fina stod och väntade på bordet till pojkvännen som jobbat hela påsk.

Glad Påsk!

 
..lite såhär i efterskott.
Långledigt i fyra dagar, slappa och ta de lugnt. Umgås med familj, äta gott, måla ägg o mosa massa godis.
Är det inte så en påskhelg ska vara?

RSS 2.0