60-års fest!

Janne 60 år!
Igår hölls den stora 60-års fest i 50-tals tema för pappa Janne! Pappa är galen i 50-talet så det var självklart att temat skulle gå i det. Den här festen är nått som har varit planerat långt tillbaka. Vi hade hyrt labbsands bröllop och festvåning, hyrt in ett band, The Jailhouse Cats, häftiga inbjudningar fixades och andra förberedelser med klädsel, spelhörna och liknande.  
 
Kvällen vart fantastiskt kul! Det var runt 60 gäster, släkt och vänner. Alla såg ut att trivas och hade skoj. När bandet drog igång så började det rycka i nästan allas kroppar. Det buggades, twistades och dansades av alla gäster. Endel chockade helt med movesen. Bland annat lillebror Emil.
Alla var superfina i sina 50-tals kläder. Tror nästan alla hade en skymt av 50-talet i klädseln oxå.
Hårstadfamiljen kom i pink laides och T-birds jackor! Görsnygga var de, det var alla!
Pappa var nöjd och trivdes som fina fisken. Och det var huvudsaken!
En helt fantastiskt rolig, trevlig och kul kväll. Så roligt att det var så många som kunde komma.
 
Tack alla för en lyckad kväll!

Tema; Sommar

Sommarpyssel!
Vi har varit med och tävlat med vårat pyssel. Tema; Sommar. En sommar bakelse och en doftholk med sommardoft. Är de inte söta? Vinnarna lottades fram i torsdags.
Jag vann första pris! och inte nog med det, Therese vann tredje pris! Fantastiskt kul att turen kan vara med oss oxå! :)

Lilla Tuva 


 
 
 

Bebismage


 

Reebok

Äntligen!
Så länge jag väntar på dessa skor ska komma ut, men aldrig dykt upp. Visade sig att de vart slutsålda i våras efter bara en vecka. Reebok freestyle high 30th pearl. Urläckra! 30 års jubeleum för dessa klassiker, så kommit ut några olika modeller iår, och nu är dessa mina efter mycket letande!
 
Tack Sötnos för dessa! Du är underbar!

Ullared

Gekås!
Vilken helg. En helg utan söm och vila!
Men jag överlevde, trött vecka på jobbet istället.
Inflyttningsfest hos Evelina och Kristoffer under lördagkväll och därefter upp ett par timmar senare, kl 4.00 för att göra ett besök på Ullared. Det var en lååång bilresa fram och tillbaka.
Handlade litegrann, mest några nödvändiga saker och några kläder till Tindra och Ängla. Men jag förstår inte hur folk kan klara av att slösa bort så mycket pengar därborta. Finns inte mycket vettigt att lägga pengar på. Menmen, roligt att göra en liten tripp iallafall. Men dit blir det nog inte ett besök för mig igen på några år.

Grattis mig själv

Grattis alla IDA på namnsdagen!

Äppelpaj

Ny vecka, Nya tag!
Den här veckan känns bra. Positivt inställd. Energin är på topp!
Lagat mat, diskat, städat, tillomed frostat ur frysen och hunnit jobbat med efterarbete från några fotograferingar. Har även hunnit med att göra en äppelpaj.
Imorn kör jag igång med träning igen. Då blir det ett besök på Aero efter ett låångt uppehåll. Dags att komma igång igen med rodd. När hösten och kyla kommer så blir de mindre powerwalks gissar jag på, så frusen som jag är av mig.

Silverfallet

Vattenfall i Silverfallet
En tripp med pappa idag ut i det blå. Vi åkte och kikade på vattenfall, Silverfallet. Det är ett naturreservat som ligger mellan Mariestad och Skövde. Himla fint var det därborta. Massa olika "väggar" -stenmurvägg, skiffervägg och massa annat häftigt. Mörkgrön och mysig liten skogsdel, och somsagt ett par vattenfall. Några roliga fotoidéer ploppade allt upp i huvudet. Så lite planering nu inför nästa år, så blir det en tripp med några modeller när värmen kommer igen. Najs!
 

Mörkrädd?


Mörkrädd?
Vad jag ogillar mörker. Inge vidare kul alls att komma hem till en tom och kolmörk lägenhet.
Filmkväll hemma hos Carro nyss med skräckfilm, the cabin in the woods, som inte ens var läskig. Hemresan är lång även om vi bor 2-3 minuter restid mellan våra lägenheter. Men att komma ut i mörkret bland vad som helst som kan gömma sig i buskarna. Minsta knak och stegen ökar snabbt. Nycklarna till bilen/porten plockas fram långt innan man ens hinner se bil/lägenhet. Jag, Mörkrädd? Något så fruktansvärt.
Inatt kommer det lysa lampa i alla rum härhemma. Knaket nyss, som inte var ett knak utan mer en smäll från garderobsdörrarna uti hallen gav mig kalla kårar. Usch för att sova själv! Saknar min pojkvän...
 
Dags att inta kudden nu oxå! Tidig morgon imorgon. En tripp med pappa för att spana in ett fotoställe.
Efter denna dag så kommer gäsparna tätt. En snabbvisit på stan för några ärenden, bröllopsfotografering med jättefint brudpar, kalasande för mamma med smörgåstårta och fika, oså avslutades kvällen med skräckfilm och popcorn hos Carro.
Godnatt!

svampskogen
 

Kantarellskogen
Fredageftermiddag i svampskogen med mamma. Kameran och lekobjektiv följde med såklart. Oömma kläder rekommenderas absolut bland blåbärsriset.
Kantareller och Lingon plockades det massvis av. Riktigt roligt att springa omkring i naturen långt, långt borta från stan. Frisk luft och piggare energi. Jag slog mig ner på knä, nästan liggandes på mage bland skogstuvora med kameran framför näsan. Alltid kul att leka lite.
 
Nu sitter jag hemma. Nyduschad och nerkröpen i onepiecen, alla tiders! En varm kopp choklad och en film sitter fint nu såhär en fredagkväll. Nu tar jag helgen.

RSS 2.0