sommarHär har det dammat igen. Illa!
Alldeles för mycket runtomkring mig så bloggen blir inte prio ett. tyvärr.
Foto rullar på helt otroligt. Har massor med jobb. Riktigt kul!
Så de dagar/stunder som man inte ägnar åt jobb så umgås jag med mina nära och kära eller försöker hinna med annan nytta härhemma.

Heeelt underbart väder förra veckan och helgen. Både lördag och söndag stekte jag i solen hemma hos mor och far. Lovley! Lördagen blev de tillochmed ett dopp i sjön med syrran och småbrudarna.

Nu är det däremot tillbaka till vardag och jobb. och värmen försvann.. Var det den sommarn? 

klackar


Shopping!
Snygga skor va? Tyckte jag förtjänade nått kul efter mina doktorbesök idag. Blev ett par fina klackskor.
Har även investerat i ett par nya easy tone oxå, mina är så slitna så de piper/pyser när jag går. Luft i "trampdynorna" under skon. Handlade lite annat smått och gott oxå.

Nu ska jag maila över lite bilder till kunder. Jobbar på otroligt härhemma. Kvällarna blir långa däremot, men vad gör det? Men snart så, är det sängen för min del oxå.
Godnatt!

skyltfönstretApa, vad hungrig jag är! Tre olika tider inbokade hos doktorn idag så fick ta en ledigdag.
Måste fasta innan kapselintaget kl 12, så jag är bra hungrig nu. Saken blev inte bättre när jag var nere i Sandviken -köpcity bageri, vid mitt skyltfönster. Se och käna lukten av alla goda bakelser, bullar och mums. Då pratade magen högt och argt!

Jag har idag även bytt ut mina bilder i skyltfönstret i Sandviken, bredvid köpcity bageri.
Bröllop och student/bal finner ni där. Så masa er ner däråt och kika in! Det är ett måste!

tacomysLördag full av massa mys.
2 timmar Boda borg stod överst på schemat. Tindra, jag och Carro var ett av lagen. Ängla, Therese och Mamma bestod det andra laget av. Vi fick 6 stämplar och vann med tre mer än de andra. Det var kul. Nästa gång däremot kör vi med äldre medspelare än en 5 och 8 åring. Då ni! Då är det tävling som gäller!
Blev tacomys och moffande av godis efteråt med Carro. Lite supermario på Wii och en skräckfilm. Rädda därefter var vi, som vanligt. Men det sopade vi under mattan med en trip till Karlstad där vi hämtade lite folk.
En fullbokad lördag med massa skoj!

Söndag idag, och hittills har jag suttit bänkad med jobb framför datorn. Nu beger jag mig till bråten för en fotografering, rammontering till skylten och annat jobbmys.
Zumba ikväll som jag även laddar upp för, en till chans ger jag de.

Halv 8 hos...

...Therese!
En vecka sent inlägg, men bättre sent än aldrig.
I Söndags var det kalas för lilla Tindra som inte är så liten längre, 8 år! Hon fick en ny cykel och ett par inlines, plus annat smått och gott. Vi provade åkte, både cykel och inlines. Jag var med och höll i handen när inlinesen provades. Det gick jättebra, förutom när hon halka till och drog med mig ner i farten. Knät rakt i backen men sånt märkte man inte av förens jag visste att det gick bra för Tindra. Så säker var jag att se till så hon inte skulle ramla. Men nu har jag en liten toka att åka inlines med i sommar!

Det var inte bara kalas i söndags för födelsedagsbarnet. Utan de slog två flugor i en smäll. Vi körde andra omgången av "halv 8 hos" och det blev alltså Therese som stod för mat.
Förrätten bestod av något som hette Prins Charles Bakelse.
Varmrätten var ostfyllda färsbiffar i sås och hemmagjort mos.
Efterrätten var en kladdkaka gjort på aftereight. Men lite grädde och en jordgubbe!
Det var jättegott! Får se vem det blir nästa gång som står för maten, Pappa och jag kvar sen räknas poängen.

RSS 2.0