Grattis


                                 
Pysseltajm.
Fick frågan om ett födelsedagskort, så hem till mamma efter jobbet och satte mig med lite pyssel. Det var längesen jag grejade med sånt, men har inte haft lusten eller inspiration över huvudtaget. Men två kort fick jag ialla fall ihop.

vecka 12
vecka 12.
Ännu en vecka har nu gått och jag är heeelt slut efter denna.
Vardagarna har gått åt till omrenovering av fotostudion. Spegel har sprayats, Tak, väggar, trävägg, trägolv, pall och hyllor har målats om. vit,vit, vit är allting. Förutom träväggen, den är betsad kastanjebrun. Även köksbordet här hemma blev målat. vit såklart.
Bilder bjuds ju på som ni ser, tyvärr iphone kamera. Men vadå, bättre än inget alls va?
Tisdag köper jag en matta som ska läggas över resten av golvet, en sminkspegel ska investeras och sedan är jag väl nöjd för stunden. Planer för nya bakgrunder oxå, men det tar vi då det är dags..
Helgen har gått åt till renoveringsstäd av studion, finstäd och fix i bröllopsrummet, fotografering, bowlingmys i Kristinehamn (jag blev delat etta med 117 poäng) och flyttstäd i Carros gamla lägenhet.

och då har vi även blivit av med en timme oxå, sommartid natten till idag. Fram med klockan en timma.
Nu inväntar vi sommarn; Värme, sol och bad. Short, linnen och bikini. Grilla, steka och slöa. Naaajs!


canvas                                   

Nya Tavlan!
Mina väggar här hemma är ganska så tomma, fast jag får inte känslan av att det är tomt. Men tittar man bara på väggarna, då är det tomt.
NU däremot har jag införskaffat mig min andra tavla. Woho!!
Har flyttat ut tavlan Familjen Kylvik, från sovrummet till vardagsrummet, ovanför skänken och numera prydt väggen i sovrummet med en canvastavla, en bild på mig med änglavingar.
Bad Carro hjälpa mig plåta ïdéen och den blev alla tiders bra! :)

Halv 8...

..hos Mamma!
Vi kör en repris i år igen. Halv 8 hos oss. Tävlande är mamma, pappa, Therese och jag, och först ut var mamma. Idag. Hon bjöd på en Förrätt; potatis och purjolöksoppa med ostflarn, Huvudrätt; jasmineris och fläskfilégryta med bacon, Efterrätt; chokladmousse av schweizernötchokladkaka toppad med hallon.
Det var smaskigt. Nästa gång är det Therese tur.

soffpotatis


Lycka!
Vad glad jag är! Min bärbara dator funkar igen efter några dagars "vilande". Det tog inte laddsladden, glapp. Och tack för att det bara var sladden och inte datorn som var glapp. För att lägga pengar på en ny dator när den andra faktiskt funkar känns inte som nån höjdar idé från min sida! Men idag orkade jag inte vara utan bärbara längre, man blir ensam härhemma utan internet. Så min snälla pappa hämtade min dator och gav sig iväg till elgiganten för att lösa problemet. En ny sladd. Thaanx!

Annars idag har jag verkligen varit en soffpotatis, myst ner under täcket och bara slöat. Det var tv-program på tv-program efter varandra som rullat. Bigbrother-reprisen, Top modell sverige, Erik o Mackan-knäcker den manliga koden, Den sista dokusåpan och Bigbrother -igen. Men nu flyttar jag nog mig, täcket och datorn till sängen och somnar till en film/serie.
Godnatt!

hell yeah!

"det är inte lätt att vara ödmjuk, när man så felfri som jag.."   ;)


en tripp....till värmen.
Vad skönt det skulle vara och bara dra iväg en sväng nånstans. Komma ifrån allting. Vill resa bort och längta hem till vardagen igen, än att gå härhemma som en vandrande zombie och låta varje dag vara den andre lik.
Behöver hända nå roligt nu..

Nu sitter jag är hemma och har en mage som bara pratar och pratar och pratar. Den pratar omkull mig.
Har varit på doktorbesök idag så jag hoppashoppashoppas verkligen de hittar nått, för jag pallar inte med mer magont nu.

Men imorn kör vi sista arbetsdagen sen tar vi helgen! Låter inte alls dumt! :)


RSS 2.0