Kolmården

Kolmården.
Min semester rullar på. Helt underbart är det att bara sega och slöa. Det känns verkligen behövligt.
I torsdags var jag till Kolmården tillsammans med pojkvännen. Helt underbar dag. Solen sken, lagom duglig värme och skapligt med folk. Himla kul att bara strosa omkring och titta på alla roliga djur. De små silkesaporna är ju så söta så man bara skulle vilja ha en här hemma och krama på.
 
Imorgon blir det en tripp iväg igen. Då är det nämligen Liseberg som står på schemat med mina nära och kära. Hoppas på en lika rolig och fantastisk dag.

Dekal

Första semesterdagen och jag har hunnit med lite ärenden.
Bland annat så var jag förbi Skyltcity en sväng och satte på en dekal på bilen på varsin sida.
Kylvik Foto-loggan. Tyvärr ger inte bilden rättvisa. Färgen på loggan stämmer tyvärr inte riktigt överens med det riktiga. Loggan är silveraktig(inte vit som på bilden) och passar in görsnyggt på min blåa fina audi. Naaajs!
Ni får hålla utkik och spana in min fina bil.

Semester

Idag första semesterdagen!
Visst är det himla underbart. I år har nämligen jag tagit ut semester. Det är första semestern, första långledigheten sedan sommarlovet från 8.an till 9:an. Och det ska bli fantastiskt Härligt! så först två veckor 26-27 jobba vecka 28 och därefter ledig två veckor igen, 29-30. Ska bli kul att se vad denna semester bjuder på, vad för kul som hittas på. Har ju lite planer, får se om de blir av.
Liseberg har jag längtat efter nu i typ 3 års tid, så ja hoppas verkligen det blir av nångång detta år.
 

heelt fantastisk!

Alla bittra och negativa människor kan titta sluta läsa redan nu!
För vet ni vad, jag är ju helt fantastiskt bra! Absolut! Kalla mig tekniskt, nördig eller kanon, men jag lyckades med mina påhitt helt själv! Först och främst bära ner tvn från väggen, koppla in gamla playstationspelet och sedan upp med tvn igen på väggen, och den hänger rakt.
Med en liten besvikelse att Crash Bandicoot-spelen var spårlöst borta löste jag detta problem oxå.
Allt finns på internet, tänka sig. Fick även ut dem på skiva oxå, och inte nog med det. De funkade fanimej!
Så vad drar vi för slutsats; -joo, att jag är bra! Väldigt imponerad på mina nördiga talanger!
 
Nu med lite frukost i magen så drar jag mig mot mor och far för att tvätta min fina bil. Imorn ska jag ner till skyltcity för att sätta på dekaler på sidorna. Schnyggt!

BjörnRosenström, Boda borg och segande


Lördagkvällen är redan här och jag sitter bänkad i soffan och väntar på Carro som kommer droppa in alldeles strax för att ha skräckkväll. Woman in Black.
Igår var det Björn Rosenström på statt och vi var ett gäng som drog dit. Det var roligt. Blev en väldigt sen kväll, få timmars sömn under natten och en tidig morgon då det skulle fotas brudpar. Dagen idag har bjudit på Boda Borg med pojkvännen, 2 av hans stockholms kompisar och Carro. Riktigt roligt faktiskt. Så kroppen är skapligt seg och öm nu, med knän som är blåa sen vi krypit i varje rum. och magen är smällfet efter en combibricka från sibylla. Namnam.
Söndag imorgon och den bjuder oxå på en fotografering. Rullar på bra för mig faktiskt. Ska försöka få tummen ur bara och hinna med att skicka upp några mer bilder här!

Ha nu en fortsatt trevlig lördag.
pussokram!

dragracing


Dragracing i Kjula!
Idag hade jag en heldag med min pappa. Jag hängde på på Dragracing i Kjula.
Har aldrig varit iväg på nått sånt tidigare men det var riktigt häftigt att se faktiskt. Först när de bara provstartade en och annan bil så dånade det så högt så jag blev snurrig i huvudet. Inte vad jag skulle va berädd på.
Vilket jävla ljud!
När vissa bilar körde iväg. Alltså ljudet går inte förklara för er som aldrig varit där! Det gjorde ont i hjärtat och marken skakade -av en bilmotor! Märks det att jag är imponerad?
Tyvärr var det dåligt väder så ett par tiotal bilar hann köra innan regnet kom igen och man får inte åka av minsta lilla droppar så vi kolla aldrig klart. Så de värsta bilarna hann vi inte se. Herregud! Hörde dåligt på vänstra örat redan då, värre hade de kunnat bli alltså. Jag förstår de som gick omkring med hörselkåpor.

mirror mirror on the wall


                 
Snowwhite
Igår körde vi en Carro och Ida-kväll. Vi firade Carro som fyllde 23 år i Torsdags!
De blev fetmat och bio med biopopcorn. Snowwhite and the huntsman. Den var kanonbra! och bara för man sett den massa gånger när man var liten så var de så spännande för att se hur de skulle lyckas med allt. Åh, så bra.
Efteråt avsluta vi kvällen med lite wii-spelande, såklart! Skojigt!


Studenten


Grattis till Evelina och resten av alla studenter!


yakkFjantigt att vara rädd för spindlar huh?


Balen 2012Balen 2012.
Igår var det balen här i Karlskoga. Carros lillasyster, Evelina tar studenten i år och gick självklart på balen. Så jag var där med Carro och hela Familjen Holmqvist och kikade på henne och alla de andra när de gick upp för röda mattan för att sedan ha deras roliga på kupolen! Många fina bilar, klänningar och människor. Alltid lika kul att se!
Självklart fotade jag Evelina och hennes baldejt Martin innan. Jättefina!

Och idag är det 6:e juni och ledig dag. Den ska jag hem och spendera hos min mamma och pappa nu, efter att ha varit så duktig och tvättat, diskat och storstädat hela lägenheten.
Ha en trevlig dag!

tredjejunitvåtusentolv


Fräscht!
De doftar liljekonvalj härhemma i lägenheten! Sommar. Tyvärr öser bara regnet ner, men förhoppningsvis kommer det väl sol och värme igen.
I övrigt händer ingenting. Kalasat för min nyfyllda 6-åriga systerdotter idag. Ängla! Hon har blivit så stor gumman.
Imorn är ny vecka, nya tag. Balen och Studenten här i Karlskoga är till veckan. Sjukt kul! 4 år sedan jag stod på vagnen med min vita mössa på huvudet och skrek för fullan hals med klassen! 2008 -Underbart!

Nu ska jag kolla sista halvtimman av BigBrother finalen. Strax koras vinnarn!
Skönt! För man blir bara tvungen att följa det.
"Skönt att få kunna gå och lägga sig i tid hädanefter.." för att citera Carro!

flickan med guldbyxornaIpad.
Nu har jag oxå gått och köpt mig en Ipad!! En fin vit, som matchar min iphone. Såklart!
Och ja bara ÄLSKARN! Den är så kul och knappa och pilla på. Musiken blev bättre genom den och allt är bara kanon!
Ännu en grej på kontorsbordet. Jag känner mig bra nördig faktiskt när jag tittar på bordet.
Men prylar är kul, bara de funkar som jag vill! :)


RSS 2.0