woop woop


Jag är trött, sur och irriterad.
Men har pratat av mig med Carro i typ 2 timmar om allt mellan himmel och jord. Så nu är allt prima igen.
Tyvärr tappade jag massa jobbtid framför datorn. Men eftersom datastolen gjorde mig sur så var det väl av det bästa.

Sjukaste grejen idag, slängde i min iphone i väskan, i en liten ficka. I den fickan låg örhängen, halsband och ett AA-batteri. In i fabriken, gjorde mitt och ut igen, tar upp telefonen som håller på att brinna upp av värme. Halsbandet är så kokhett så att de gick inte hålla i handen, flög långt och hårt ner i golvet. Upp med batteriet som är kokhett och luktar bränt. Sjukt! Nedre delen av telefon, där laddaren ska i, gav värsta reaktionen med batteriet! Häftigt! Imponerad! Känner mig som värsta fysikern som kom på't. BestBuddies, jag och Sheldon (bigbangtheory).

Nog med tråkigt dösnack, snart är det fest på BB. sovgott!
Snöstorm idag, strålande sol och värme imorgon då kanske?

Söndagens photosession!


Alexander och Henrik.
Hela dagen har hållt igång och varit jäkligt skoj.
Fotografering från 12.30 fram till typ 17.30 med Alexander och Henrik. Därefter avslutade vi med fet pizza och bildkikande hemma hos mig.
Kl 19 bött jag ut grabbarna till storebrorsan som fått kika på min skrivare som krånglar, och även hämtat bilder jag fotat åt honom. Tyvärr blev den inge bättre så blir en tur till Media Markt, igen..
Men bilderna blev himla bra ialla fall, och de lät nöjda när de fick solla ut lite bland bilderna.
Nu har jag mycket jobb framför mig!

Men just nu känner jag för att inta sängen, jobb imorgon som väntar. Ny vecka, nya tag!
Och hoppas på mera strålande vårsol som denna dag.

Barnens Dag..

..på Harmoni!
Gårdagen höll jag till under förmiddagen på presentbutiken Harmoni här i Karlskoga. Det fotades barn.
Droppade in några stycken som va sugna på att plåtas. Andra var inte lika sugna, men de fick jag allt på humör ändå.
Idag är det nya äventyr. Det ska plåtas litegrann i studion och en och annan utomhusbild. Så dags att börja förbereda litegran så det är klart tills modellerna droppar in till mig.

photoshoot


Photoshoot
Veckan går fan fort, och dagarna är fullbokade fram till nästa vecka. Fotograferingar i massor. Superkul!
Ni har väl inte missat Barnens dag på Harmoni Presentbutik här i Karlskoga?
Och idag har jag varit i studion igen med Carro, plåtat några av de idéerna vi inte hann med senast. Blev kanon! självklart så bjuder jag på en "Carro-klassiker". Grimarser.

Barnens dag!Lördagen 25 Februari är det Barnens dag på Harmoni, presentbutiken i Karlskoga.
Drop in mellan Kl. 10.00-14.00.
Jag(Kylvik Foto) kommer befinna mig där och ta porträttbild barnen.
Så ta med er era små hjärtan och kika in. Vi bjuder även på fika till alla!
Varmt Välkomna!


renovering


Vitt.
Håller ju på med mitt bröllopsrum därhemma i huset hos mamma och pappa! Och nu börjar det allt lika nånting iaf. Men långt ifrån klart. Här kommer en liten, liten tjuvkik!
Den svarta väggen har iallafall blivit vit, nu ska lister och fönsterbräda målas vita. Har satt lillebror i arbete att måla garderobsdörrarna, men där har inte hänt mycket.. Ska man få nått gjort är de bäst att göra det själv.
Goliat vill även vara med där det händer något. Honom kommer man aldrig undan. Men det är roligt med lite sällskap. Även om man måste hålla koll så tassar och svans inte är ivägen.


Bakom Kameran


Träningsvärk - vad är det?
Igår kväll när vi var i studion frågade Carro mig "får du aldrig träningsvärk när du fotar?"
Neee, tänkte jag och tyckte de va hon som var lite känslig av att hålla i kameran.
Men Förlåt Carro, idag tar jag tillbaka detta! Jag är så slut och öm i kroppen. Inte trodde jag väl kroppen va så känslig för att åla bakom kameran och få rätt vinklar eller vrida sig i alla konstiga poseringar då man visar modellen hur de ska sitta/stå/ligga.

Nu är tanken en långpromenad ut i sol och plusgrader. Hem till mamma och pappa och därefter beger vi oss sedan vidare till Aero för lite rodd.

kan även hända den bästa!


just idag, i detta nu, är jag inne i en liten, liten svaka.
- För de första är de så rackarns kallt ute, börjar tröttna. Vill ut med conversen och skinnjackan utan att vara likblek och kall efter tio minuter.
- Att ha arbetsdatorn placerad i vardagsrummet framför fönster och balkongen är inte det smartaste. Det drar kallt. Jag med min kassa blodcirkulation skulle behöva ett par vantar för att knappa vid datorn. 
- Har tryck i mig nästan en 200g chokladkaka och inte blev jag gladare för de? Ser bara framför hur kilona ökade..
- Efter idag ger jag upp matlagning. Har insett att det är INTE min grej. All mat blir bara äcklig. Hädanefter får de bli lättlagat som fil och flingor, smörgås och en och annan partygiffel.
- Har värk i hela kroppen. En högerarm som ömmat sen lördagsmorgon. Muskelinflammation eller nått? Nu börjar det även kännas i rygg och axlar. Plus att jag börjar snora.. förkylning på g?

näänä, nu rycker vi upp oss!
Maila över några bilder till en tjej, därefter är det dags att ta tag i disken som väntat otåligt på mig. Sedan väntar min stora säng med alla hundra kuddar och varma täcket. Ska befinna mig på jobbet 5.15 imorgon, fördel att sova några timmar innan. Så man är pigg, glad och allert!
Sen tar vi helg!

 

...

Vad blir det när en Iphone går sönder?
Applepaj!


Kyla


Är sommarn på gång snart eller? Det är så sjuuukt kallt ute så de finns inte..
Har varit duktig denna vecka och gått till jobbet i 3 dagar nu hittills och tänkte fortsätta med det de 2 sista dagarna oxå. Har visserligen nära till jobbet, men ändå.. Äger man bil blir man automatisk lat.
Har nyss varit ute på en promenad med Sandra. 1,5 timme ute i kylan. Askallt! Benen hade ingen känsel kvar och väl hemma har jag suttit och frusit sönder, typ.
Väntar på sommar så man kan röra sig ute som vanligt igen. Den enda träning man får nu är typ ett roddpass i veckan. Räcker egentligen inte. Men meeeeen..

Nu sitter jag i onepiece, under alla filtar jag äger och inväntar Carro för lite matlagning, slöande och vardagsskvaller. Partygiffel står på matlistan idag.
Imorn är det torsdag och sen efterlängtad helg igen! Lovley!

RSS 2.0