The Baseballs

 
TikTok

 
Hard Not To Cry

 
Quit Plaing Games

 
MondayMorning

Sitter här men en kopp varm oboy i handen, lyssnar på The Baseballs på spotify och kikar på den senaste serien jag blivit helt "besatt" av. Pretty Little Liars. Så spännande så man måste bara fortsätta med nästa avsnitt direkt. Tyvärr så måste jag nu kasta in flaggan och strax sova. Jobb imorgon och då måste man vara pigg.
                                                          Godnatt!

Dodge

Rackarns då vilken bil!
Aascch.. Bilar av alla sorter är mycket intressant faktiskt. Det måste nog bero på att man fick springa på bilträffar med pappa och mamma(Läs mest pappa) sedan blöjtider. Kan inte allt förmycket om dehär med bilar, men lite mer än en och annan iaf. Fast vad mer behövs vetas om en bil går, låter och ser bra ut?
Den här Dodgen tillhör iaf, är ni med nu, Lillebror Emils, polares, pappa. Som Emil gladerligen åker omkring i när tillfälle dyker upp.

Min lilla guddotter!


Har ni sett världens finaste tjej?
- om inte, så ta en extra titta igen!
Lilla Tindra snuttan, världsfin är hon. Och lillasyster Ängla är lika fin hon.
Tänk att de där visste syrran allt hur hon skulle få till.
Men skaffar jag barn kommer mina vara minst lika fina.

Efter..

Fyra små stjärnor!
Här kommer efterbilden. Bilden är som den är men har man sagt A får man säga B.. Den är som sagt från i tisdags så att det är ju en skorpa kvar, där av bubbliga stjärnor. Plus att den är svartare, när skorpan lossnar blir det lite mildare i färgen. Man ser ett och annat streck sedan tidigare, men så blir de. Men jag är nöjd!
Men det gjorde såå ont! Bäddade upp på bordet så man blev liggandes, och lillebror fick hålla benet så det inte skulle bli någon nervryckning av smärtan och de skulle dra iväg. Som sagt, aj så ont! Det visste man iofs sedan tidigare men likförbannat så ska man görat igen.
Nu väntar jag in att skorpan ska lossna så jag kan få ha strumpor och ordentliga skor igen.

Före..Har man sagt A måste man säga B..
Nämde att jag gaddat mig i tisdags på foten. Har tatuerat över en tidigare tatuering och det är inte det enklaste så att säga. men fick till det ganska bra med mina stjärnor(Ska strax komma med en efterbild oxå).
Men anledningen till en ny tatuering är på grund av detta. Foten är ett svårt ställe med tanke på slitage när man går osv. Har haft en text tidigare "two hearts, true love". Gillade den tatueringen, gillar små texter sådär i någon fräsch stil. MEN.. Har fyllt i den en gång tidigare då orden "true love" försvann.. som ni ser på understa bilden så är "true" inte helt och "love" finns inte. En gång till hade blivit alldeles för kladdigt och man kanske inte hade kunnat läsa texten.
Så fick bli stjärnor!

fjortonde september tvåtusenelva


en lite onödig fakta..
Grattis till mig, min namnsdag idag. Har inte reagerat nått anorlunda på såndant tidigare, namnsdagar är ingen stor grej. Namnet står bara på en dag sådär lixom. Men det är så många som har varít så gulliga och gratulerat min dag idag. Faktiskt. Sweet!

tattoo


Nygaddad!
Sitter här hemma nu med plast på foten. Näsan är full med lukt av sprit och sterila medel. Den här fräna lukten man känner när man kliver in hos en tatuerare. Ja, har nämligen tatuerat mig idag.
Brorsans kompis, Putte, gjorde det på mig. Riktigt duktig är han faktiskt. och tålamodet han fick ha med mig, ojoj. Först var det lite petigt krångel innan p.g.a tidigare tatuering och sedan när det var dags för nålen. Vilken smärta!! oohmygaad! jag har gjort de förut, men så fruktansvärt ont. Min bror satt brevid och fick hålla i benet så det inte skulle ryckas undan.
Men nu är det gjort!
och jag är så nöjd!

Nora


Nora
Lite drygt en månad gammal är hon, lilla Nora. Så söt och så charmiga bilder blev det. Tycker om alla bilderna men sollade ut några som jag visar upp här. Så Charmigt med pappa-dotter bilderna oxå.

Grafitti


Förra helgen skulle vi fota litegranna. Carro och Emelie var mina modeller. Hade frågat omkring efter en grafittivägg och fick tips av en kille på jobbet om denna. Nu var inte de riktigt det som var tanken, var ute efter mer tunnelgrafitti så vi förflyttade oss till en skitig vägg vid Boforsstation istället.
Men denna supersnygga målning är iaf gjort av en kille som heter Simon. Den sitter uppe vid kupolen på väggen. Väldigt stor. Den gjordes för Putte i Parken nu i år, vilket ni kanske ser i vänstra hörnet. Jag förövrigt missade den under dessa 4 dagar.. konstigt, med tanke på storleken.
Men även om inte fotograferingen blev av med denna som bakgrund förra helgen, så var jag ändå tvungen att fota bilden. Snygg är den!

Final Destination 5


Awesome helg!
Det blev den efterlängtade bion i helgen. I Örebro. Final Destination 5, 3D. Åh den var sjukt bra! Alla dessa filmer i den serien är bra, och är en aning sammanhängade allhop. Visst, man måste inte se tidigare filmer för att förstå dom, men slutet på den här hängde ihop med första filmen. Så bra alltså!! 3D effekten var faktiskt oxå bra. De va många scener man ville ducka i. Många råa scener och även en och annan "hoppa-till"-scen.
Absolut värd att se! Men nu får de vara bra med filmer i den serien..

I övrigt har helgen varit lugn och go.

Nu tar vi helgen


Fredagkväll/natt och jag är ännu vaken.
Alla fredagar de senaste x-antal veckor har inte ens klockan hunnit passerat 12 utan att jag somnat innan, och jag är bara 22 år.. var ska dehär sluta?
Men uppe tidigt varje morgon skapar rutiner och trötthet så vid elva börjar ögonlocken säga emot men inte idag serrni! vadandetta? ingen aning, men jag har jobbat fram till nu i vilket fall.. fast för en halvtimme sedan började jag leka lite i datorn för eget bruk. Har fixat klart tavlan jag ska beställa för eget bruk härhemma i lägenheten.

Men nu börjar de allt bli för många gäsp i minuten så nu släcker jag ner och intar sängen.
Godnatt gott folk!

Buller


by Buller
Lars Buller-Kylvik


med en enkel tulipan


..vi har den äran att Gratulera!
Idag fyller min kära mamma år. Hela 50 år!
Känner jag min mamma rätt så kommer hon allt muttra litegranna när hon läser detta. Men det är inte varje dag man fyller 50.
Hon har redan hotat med att inte prata med oss på en månad om vi hittar på något fuffens, så bjuder inte på någon bild. Blir lite tomt om hon inte ska prata med mig fram till 5 oktober. Den risken vågar jag inte ta..
Men i vilket fall kan man gratulera! :)
Så GRATTIS och HURRA!


jetset


Röd
Checka in min fina klocka jag investerat i. Röd och glansig. Plast. Vattentätt och bra till jobbet alltså. Det var rea så då tänkte jag; -varför inte? Har en vit sedan tidigare, men den är inte vit numera. Självklart.
Alla plastklockorna är så färgglada och fräscha!


2011-09-03


Lördagen igår var fullbokad efter kl 2 och därefter bara flög förbi.

Först var jag, Carro och Tindra som sagt till Boda Borg. Tindra var jätteduktig och körde på i banorna. Spökhuset ville hon däremot inte in i. 5 stämplar fick vi ihop på våra två timmar. Vart däremot lite besviken på att så många banor inte funkade t.ex bollar som fastnat, dvd-skivor som inte gick igång osv. O Tindra som så gärna ville köra banan då man kryper ner i två utedass.. Men men, nästa gång kanske.

Efter Boda Borg lämnades Tindra av hemma hos sig och vi for iväg och slängde i oss något att äta sen fixades det iordning inför fotografering och då fick vi även sällskap av Emelie. Spenderade kvällen nere vid Bofors station och plåtade.
När mörkret föll på allt för mycket och myggen började ta stora tuggor av oss så fick det istället bli stora göttepösen i knät hemma i soffan och en skräckfilm, Orphan.
Helt Kanon Lördag!

Nu har vi bara söndag kvar sen går vi på ny vecka.. Om ett par minuter drar jag till studion och plåtar lite.


Kräftskiva..@ mum and dad
Helg, lovley.
Igår bjöds det på Kräftskiva hemma hos mamma och pappa med hela syskonskaran, alla utom emil.. Tindra och Ängla gjorde tillochmed en varsin partyhatt åt oss alla. Gott med kräftor men att de ska svida så i fingrarna när man plockar isär dom, vilket resulterar i att det inte blir allt för många kräftor för min del. Satt på altanen med hela bunten tills mörkret föll och infravärmen kom på. Trevligt.

Nu ska jag strax iväg med Tindra och Carro till Boda Borg och leka lite. Wish us luck till många stämplar.


Foureleven


by Buller
Lars Buller-Kylvik


Fuct upby Buller
Lars Buller-Kylvik


RSS 2.0