Death by LapdanceSkateboard!
Ännu en snygg skateboard målad av brormin Lars.
Värsta tjockisen, Säxy!

Buddahfigur
Buddahfigur
Ännu en buddah figur målad av Lars. Visst är de bra söta?

våffeldagen


Igår var det våffeldagen och självklart bjöds det på de. Jag provade för första gången att göra våfflor själv, i mitt nya fina våffeljärn. Dom vart goda, fast lite tjocka.. Men visst är de tur våffeldagen bara är en gång om året. Då blir det inte för mycket lixom, efter en våffla är man ju redan illamående.

Förövrigt är min mobil trasig.. igen.. Men den funkar förhoppningsvis som den ska nu efter en dags torka. Den hamnade i handfatet igår och vart jävligt blöt. Vilken småpanik man får då när man är helt okontakt bar.. Provade msn för att få tag i bror. Det var över ett år sedan jag va ute.. man blir förvirrad, Och lika irriterad som då. ojoj, att folk orkar.

Lördagkväll nu och jag ska njuta!

Tjejkväll på LabbsandSjälvklart ska ni ju komma dit och mysa och ha en riktigt trevlig kväll!

Halv 8 hos..


Therese!
Idag har vi kört andra omgången av Halv 8 hos mig. Det blev hemma hos Therese. Superkul faktiskt, att få se vad de andra har för idéer till mat. Kanonmysigt oxå att äta med familjen och bara umgås. Leka kurragömma med barnen, spela finns i sjön men fula malepetshop(my little petshop) kortlek och spela gamla gamecube tv-spel. Mysig lördag.
I matväg så bjöds det på en mindre club sandwich till förrätt. varmrätten var en kycklinggratäng, mycket god och såg smidig ut att göra. Blir nått att prova på att göra här hemma. och last but not least, deserten var en vaniljpannacotta garnerad med jordgubbar och passionsfrukt. Allting var jättegott! 


Nu ska det bli skräckfilm, bara sällskapet som saknas för tillfället..

Fotografering; Nils

Nils!
Två veckor gamla Nils gästade min studio för en liten plåtning. Så liten och pluttig han var. Men jätteduktig för att vara så liten och att klara av mitt "bråkande" ganska bra. Lite bebistårar kom det allt, men det är vad man får räkna med.

Shefrin


plåtning..
Nyss hemkommen från en seans med några vänner och arbetskamrater. Det var kul att gå iväg men så mycket budskap blev det kanske inte. Då blev det mer när jag var iväg för nån vecka sedan och pratade ensam.
Men det är intressant ialla fall hur de kan veta saker och ting om en som egentligen är omöjligt. Har förövrigt en dam som beskyddar mig, speciellt om nätterna när jag är som mest orolig.

I måndags körde jag en fotografering på syrrans birmakatt, Shefrin. En liten charmig knubbis. Prövade nya bakgrunden som kändes kanon! Imorgon kör jag en gravidfotografering efter jobbet, med tvillingar i magen.
Roligt!

SMILE!


järnspikar vad avslaget det varit här. Men nu är jag väl tillbaka ett tag iaf.
Pauser måste tas ibland när det är för mycket runtomkring. För mycket tankar, stress och liknande.
Bättre att låta det vara tyst då än trista inlägg. För visst vill vi ha de glatt!? :D

Jag har varit hos tandläkaren idag. och det kostar pengar. men kom billigt undan ändå, kunde gått på 1000.- mer så.. Nu har jag ialla fall fått en bettskena. Kommer se så läcker ut när ja ska sova.. mums.
aschdå, så illa är de egentligen inte. Men nu hoppas vi att min käke kan hoppa rätt i led igen och allt knakande försvinner. och även en liiiten förbättring med allt tandgnissel..

imorgon är det fredag, sen är det lördag och sen är det helg! visst bara längtar man? :)


RSS 2.0