Strike a pose!


Här har det varit lite tyst men har haft fullt upp. Tror jag. Kroppen känner så i vilket fall..
Därför har denna helg varit klockren. Lugn och skön.
Körde en fotografering i Lördags, på Tobbe. Görsnygga enkla bilder. Kommer upp på bloggen framöver.
Och idag har jag ätit nått nytt, kroppkakor! Fantasin skenar iväg på en gång när man hör ordet.. eller är det bara jag? det går i vilket fall inte förklara vad det är.. googla.
Kanonväder idag oxå så fick bli en promenad med Lisa när jag ändå var i bråten och lämnade bilen. Nu är våren på G!

Godismys!


Tjejkväll
har precis skjutsat hem några av vännerna som spenderat sin kväll hos mig. Fick låna volvon för kvällen bara sådär och den är så skön att köra. Den brummar så gött när man trampar till lite extra, kan kanske bero på dunderrören i bak. Sen har den blå mysbelysning i sig. Nackdel då är att motorhuven är svart.. mm faktiskt..

Kvällen däremot blev inte som förväntad. För att piggna upp stämningen blev det en komedi, skräck och magont hade vi fått nog med.
Så nu har jag även en godispåse ståendes i skåpet. Och känner jag mig rätt kommer den stå där ända tills godiset blir alldeles för hårt och måste kastas..

och nu är det jag som bäddar ner mig i sängen. Family guy slås på, mobil på ljudlös och lång sovmorgon förväntas imorgon. Godnatt!

Fritz


kattvakt!
Denna natt har varit en plåga och stackars grannar om de hört något.
Det är nämligen så att mammas grannar har åkt till Thailand och behövde kattvakt till Fritz, en superfin Ragdoll. Första personen som skulle ha Fritz klarade inte av det. så jag hämtade upp han igår och nu har han redan fått åka hem igen. Han har vrålat hela natten(hemlängtan?), o har han inte de har han legat i ansiktet på mig och kurrat.
Klockan två inatt ringde jag mamma i hopp om lite tips eller tillochmed få katten hämtad.. Gick inge vidare. 
Låg i sängen nån timme till i försök att sova men gick upp och det blev ett, två eller typ 5 avsnitt av Big Bang theory, sorterade tvätt, damma, bädda rent sängen osv. Onödigt att försöka somna om när man ska befinna sig på jobbet kl 6 för två timmars jobb.
Men nu har jag provat ha katt..
Och vad kan vi dra för slutsats av det hela; att jag kommer då aldrig skaffa katt.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig en liten stund och sova ikapp nån timme i nybäddad säng.
Åh, Kan de bli bättre? -Ja, faktiskt.. :)

ConverseLeather!
Check this out! Idag kom mitt paket från junkyard. En promenad till willys och hämta paketet var inte ens en tvekan på lathet. Så roligt! Har beställt mig ett par nya converse för er som inte förstod efter bilderna.  Svarta converse i läder. Gör snygga! 
Så nu står dom i skohyllan brevid mina mycket väl använda "vita" converse och väntar på sommaren!

sommaren 2011


Träning..
Måndag och ovanligt pigg faktiskt, för att vara första arbetsdagen på denna vecka. Känns alltså som denna vecka börjat bra.
Det har pratats om att börja komma igång med träningen igen och magrutor till (innan) sommarn. Hur ska detta lyckas? Blir att börja besöka träningslagret igen och till nästa vecka börjar dom med zumba. De måste ju testas!
Så skärpning med skräp och alkohol nu och faktiskt försöka laga ordentlig mat, typ varje dag.

Nu ska jag ta mig en promenad bort till mamma där kvällen kommer spenderas.

Fotografering; GranathSyskonen Granath!
Innan jul kördes en syskonfotografering på Tobias och Sandra Granath. Kanon julklapp till mamma/pappa och mor-farföräldrar. Kanonfina bilder!

kärlekKärlek!
tänk om alla vore lika bra som mig? Har suttit upp hyllan alldeles ensam. Mätt, borrat, pluggat och skruvat. De va roligt faktiskt. Kände att ja ville sätta upp massa grejer på väggarna bara för att få borra mer hål.
Men visst blev det snyggt. Den tavellisten sitter ovanför sängen. Ska försöka fixa en helbild.. någon gång..
och det är så sjukt jäkla rakt det bara kan bli. Är så imponerad på mig själv.. eller? Jag är ju bäst!
              

two tumbs up!


Välkommen tillbaka vardagsrutin.
Tre helger i rad med "långledigt" är nu över och de har allt varit bättre än AWESOME! Har inte gjort så jättemycket egentligen, tagit de lugnt och myst med de närmsta. Kan de bli bättre..?

Förövrigt har ni märkt vad snorhalt det varit ute idag? Mina dyra dubbdäck fick visa vad de gick för idag. En mycket bra investering. Att dra mig sittandes på cykeln var långt ifrån. Däremot var inte sommarskor att hurra för i detta väder.. Höll på och slita i mig ordentligt hos mamma och pappa idag. och då konkandes med dator, stor påse och borrmaskin. Tur att jag är bra!

Och som sagt ja.. borrmaskin. Imorn är det jag som provar borra upp tavellisten i sovrummet.. hur svårt kan det vara? Jag har ju sett hur pappa gör. man lär sig aldrig om man aldrig provar. Wish me luck!

HonkHonk!


Sommar och sol..
Längtar efter sommar, om inte annat en mindre mängd snö.
Men så som det snöat idag så är min längtan långt ifrån.. Jag som vill åka lite inlines.

Nu är det bara imorgon kvar sen är jag långledig i hela 4 dagar! Har tagit ut en semester dag. Sen börjar allvaret, men blir skönt att komma tillbaka till vardaglig rutin.
Så imorgon efter jobbet blir det ett besök i karlskogas centrum med Carro. Kvällstimmarna senare bjuder på en trevlig stund i tvättstugan och säkert en och annan timme framför Zelda, ni minns väl tv-spelet supernintendo?
Jag är så kung på det!

Nu är det jag som säger godnatt! Sleep tight!

Ängla


RSS 2.0