halv 8 hos..


..mamma!
Jag, mamma, pappa och syrran har kommit på att vi ska köra halv 8 hos mig. Idag körde vi första omgången och det var mamma som fick inleda den. Förrätten bestod av en tacosoppa med en klick creme fraiche i. Huvudrätten var duchessemos och lövbiff  med philadelphia ost. Desserten blev inge mindre än chokladfondue med alla möjliga frukter. Mums! nästa gång är det min tur att stå för maten. Nu blir det att fundera ut vad bara.

Men alltid trevligt med smaskig mat och mycket roligt familjemys. vi körde wii. igen. Bowling och basket. Så sjukt kul! kul att även Tindra och Ängla klarar av o spela. De är kungar på bowling.
nu väntar sängen. får helt enkelt erkänna att jag är gammal. sova kl halv elva en lördagkväll.
meeeen, så jobbar jag om dagarna oxå :)
 


Fotografering; Tobbe


Tobias!
Förra helgen så körde jag en enkel fotografering på Tobbe som blev superläcker. Blev rätt många bilder så svårt att bestämma ut de bästa, fanns så många bra! Men här får ni en kik iaf.
De två sista bilderna är samma bild. Kunde inte bestämma mig vilken som vart bäst, färg eller svartvit. Så fick bli båda! :) men vem lider av de?
Är han inte läcker?

fotolek


Söndagmorgon och efterlängtad sovmorgon! däremot att sova länge när man väl får går inte..
Ledig dag i all ära alltså och planerad med lite lek i studion. Ska fota Ängla hade jag tänkt. Får se om det går som jag och mina idéer vill.
Senare blir det mys i biomörkret.. Jag, barnen och syrran ska se på Trassel och äta gula biopopcorn. mums! Även Linda och Alva ska honka på!

Men nu blir det en promenad i det härliga vårvädret bort till mamma och pappa!


cupcakes
Fredagkväll och lördag förmiddag spenderade jag i min kusins källarlokal för lite pyssel. Det var ett bra tag sedan faktiskt. Blev lite "måsten" gjorda och sen några grattiskort med cupcakes på. Fick en liten rosachock där!


Jag behöver modeller!


Jag behöver modeller!
Nu är det så att det planeras mycket med fotograferingar från nu och fram till sommaren. Och därför jag behöver modeller till alla möjliga fotograferingar. Modeller av alla sorter; -tjejer -killar -nyfödda -gravida -kärlekspar osv.
Är ni eller vet någon som är intresserade så lägg en kommentar, ett sms eller mail!
Tveka inte nu.. alltid lika roligt att bli fotad!


any whoo..


Vilken dag. Känner mig duktig faktiskt. 
En vanlig arbetsdag gjord. Därefter begav jag mig upp till sjukhuset för att lämna plasma. Det var evigheter sedan. maj senast. Så sjukt ont(!) gjorde det vilket det faktiskt inte brukar göra annars.. och det gör fortfarande ont, synd om mig. Tog iallafall en promenad hem efter detta och väl hemma diskade, städade och donade jag med allt möjligt.

Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och läsa litegrann för ovanlighetens skull. Har två böcker att läsa men aldrig tiden till de..
Imorgon är det kl 6 på jobbet som gäller, därefter promenad med Carro och sedan hem till mor och far för att klämma och känna på min nya bakgrund till studion jag beställt! rooligt!

Buddha figurer

Buddhafigurer
Man kan tydligen måla på allt. Här är två figurer av buddha som Lars målat lite annorlunda än vad verkligheten skulle visa. Ser ni att den rosa buddha är wrestlingklädd..?
Den andre, blåa buddha är ett skelett. Var får man alla idéer ifrån? imponerad.

HänderHänder!
Min storebror tittade förbi häromdagen till pappa och mamma för att lämna av lite nya grejer han målat och sedan vill ha fotade. och självklart hjälper man ju till med detta. Alltid lika roligt! Här har han målat händer och egentligen ska det vara ett värmeljus emellan. Cooolt!

RSS 2.0