byggare bob

Bjursta sideboard!
Efter jobbet har jag kämpat ihop dunderklossen jag och pappa var inne och köpte på ikea igår. En skänk, Bjursta Sideboard. Nu ska kontoret bort från soffan och in bakom luckor. Mycke slit, och ömma händer efter att försöka dra åt skruvarna så hårt man kan. Men mycket nöjd över mitt arbete. Man kan om man vill!

UgglorHoho!
Vi gjorde dessa underbara ugglor oxå! Visst är de söta?
Det är presentaskar. Superenkla att göra, och mycket roligare att få än en liten trist kartong.

Ja må hon leva....uti hundrade år!
I helgen träffades vi pysselbrudar igen. Bella, Åsa och Wilda kom hem till mamma där vi satt alla 6 och pysslade. Kl 9 droppade första personen in, Bella. Då körde vi igång och höll på fram till 5, då ryggen började säga ifrån och jag avbröt dagen iaf.
Blev lite kul och annorlunda pyssel iaf, bland annat detta tårtkort eller vad jag ska kalla detta.
En kul vikning då man ställer upp kortet, med en tårta och ett ljus. Lite charmigt var det allt?


Fourelevenby Buller
Lars Buller-Kylvik


spindelfobi


Spiderman
när jag kom hem ifrån jobbet idag möttes jag av det här! Ett glas som stod uppånervänt på hallgolvet.
Med en långbent spindel i. Det var min drastiska lösning imorse när han kom springandes emot mig när jag fixa till mig innan jobbet. Vad ska man göra när man inte har någon som kan hjälpa mig att ta de läskiga små djuren!

Blev en film med grannen förut. Unthinkable. Bra film faktiskt, brukar kanske inte vara min genre av film men den va bra! Självklart passade jag då även på att få hjälp att ta bort mitt långbenta monstret. Mycket klipskt av mig!

Nu inväntar säng. Fredag imorgon med sovmorgon till halv 8, jobb och sedan hem och tvätta resten av kvälllen. Hur ser eran fredag ut?

Happy


Helluuu alla glada!
är på bra humör av någon anledning.. vet inte varför? Men det är ju alltid bra!
Jobbar och sliter om dagarna. Har "nytt" jobb. Är kvar på samma ställe, men nu är det receptionen och lab som gäller för min del. Lite roligt att göra någonting annat. Så numera går jag omkring i vita kläder, ingen blåpyjamas längre. Känner mig nästan som en doktor.

Idag har jag lurat med mig Evelina och Kristoffer ut på en fotografering. Hade egentligen tänkt mig något helt annat till dem, men denna blev det panik med innan bakgrund försvinner. Så till nästa vecka provar vi nog på den fotografering som var tänkt till dem, nere vid stranden. Men bilderna blev bra! Så söta ihop!


Förberedelse


Blått snöre och röd färg?
Fredag idag och det känns bra gött faktiskt. Ingen avancerad vecka på jobbet så att säga, men känner mig som en seg slöhög efter en vecka med heldagar i receptionen. Knubbis! Blir lite mer rörelse under dessa dagarna iaf. Förhoppningsvis.

Efter jobber idag for jag och pappa iväg för att förbereda lite inför morgondagens bröllopsfotografering med 30 meter snöre och sprayfärg. Sen spenderades resterande kväll hemma hos mamma. Suttit på altanen och sytt en klänning. En blå långklänning i satin. Får se hur slutreslutatet kommer att bli. Mamma verkar iaf smått imponerad.


arbetsmyra


Godkväll!
Ville bara tala om att jag lever men uppdateringen har då legat dåligt till ett par dar. Beror på att jag jobbar, jobbar och jobbar. Oså jobbar jag lite till oxå!
Näämen, jobbar fulla dagar först hela dagarna i receptionen, sen drar jag mig hemöver och fortsätter jobba där. Försöker hinna med ett och annat ärende, slänga ett par ord med släkt och vänner, men vad lätt är det när man bara vill hem och jobba? :) Ligger i ett bra flyt nu.
Efter att ha mailat iväg 4 fotograferingar till kunder väntar sängen för att vara pigg och glad till morgondagen. Tar väl någon minut extra nu när jag upptäckte att American Pie 3 är på tv. Stifler är het. "Everyone wants a piece of the stifmeister"

Godnatt och sov så gott!

Gastro


En bröllopsfotografering hade man inbokad idag borta i Loka. Efter det så träffade jag tjejerna för att käka på nya stället Gastro. Riktigt fräscht och mysigt därborta. Blev tvårätters för oss. jag tog baconinlindad fläskfilé och sedan en vaniljpannacotta. Allt är så fint, nästan så man inte vill hugga in för att då förstöra uppläggningen på faten.
Jättegod mat och super mysigt därborta. Absolut värt pengarna! plus en gullig servitör oxå ;)

Nu ska sjuklingen gräva ner mig i fräsch och nybäddad säng. En film eller kanske bara ett family guy avsnitt..
Ännu mera jobb imorgon att se fram emot.

Strandfotografering


Caroline!
För en vecka sen så hade jag och Carro en liten snabbplåtning vid stranden. Passade på då det fortfarande var värme ute och någorlunda varmt i vattnet. Tvingade ut badkrukan i vattnet, inte långt ut som ni ser. Men det gick kanon, inge klagomål eller tveksamheter alls för att gå ner i vattnet. Vad gör man inte för en fotografering?
Kanonfin blev hon, eller vad säger ni?

Då var det dags..


..igen!
Snorar, halsont och hostar. Huvud som dunkar och magen som är öm och svullen.
Jag har gått och blivit sjuk igen. Att vakna upp en morgon med ont i halsen har hänt allt för många ggr nu och ändå har jag inte fönster öppet eller någon fläkt som kör på hela tiden. Immunförsvaret måste vara dåligt?
Men senast så var jag smart nog att bunkra upp halstabletter i mitt medicinskåp, IFALL ATT. Smart tänkt! Även investerat i en nässpray nu.

Har nu lagt in bilderna från dagens syskonfotografering uppe i hyttan. Framför mig står en tallrik med hallon plockade i mammas trädgård som ska ätas innan läggdags.
Sova så man orkar upp till jobb imorgon, för såklart jag håller till där. Så pass klen är jag inte så en liten förkyldning stoppar inte mig.

RSS 2.0