Easy tone!Love my shoes!
I vintras när snö och is ännu fanns kvar så orkade jag inte vänta längre och investerade i ett par lila/svarta Easy tone! Sedan dess har de suttit på fötterna varje dag (däremot halare än normalt på is i dessa skor). Hur sköna som helst att gå i. Faktiskt! Absolut värda pengarna.

Men som jag knatar och knallar omkring var och varannan dag.
Försöker att hinna med minst en timmes pw om dagen iaf. och idag var tanken ett par var på barkbanan, blev bara ett sedan vågade jag inte mer. Möttes av två killar som joggade, dom varna mig för två älgar efter vägkanten. Längre bort stod dom, mamma och barn. Smög förbi ifall de ville käka upp mig!
Nu har jag alltså sett ödlor, huggorm, råddjur och älg därborta, Frågan är; -vågar man sig tillbaka dit igen?


ännu mera sol!Påskdagen
Igår var det påskafton. Många påskkärringar/gubbar kom bort till mamma. Roligt att de faktiskt fortfarande finns barn som går.
Satt i solen hos mamma en bra stund så fick fula brännan. typ vit träningstopp och shorts. nice..!
Men de hindrar inte mig för att gå ut ännu mer o skaffa fram ännu fulare bränna. Blir alltså strax en promenix med Lisa och vovvarna på nån timme eller två.
Går absolut inte sitta inne när det är sånt fint väder ute!

Glad Påsk!


Påskafton!
Härligt med 4 dagars ledigt och faktiskt vara frisk och göra annat än att ligga i sängen/soffan.
Idag blev det en promenad i solen med musiken dunkandes i öronen innan frukost. Kändes som en bra start på dagen.

Nu ska jag faktiskt dra på mig inlinesen för första gången i år och dra mig bortåt till mamma och pappa. Påskmys med familjen och kramas lite med påskkärringarna. Ska passa på att sätta sig en sväng på baksidan i solen oxå o hoppas på lite färg.

Glad Påsk på er alla glada!


Balkongen
Sjukt härligt vår väder. Strålande sol och värme, det ger positiv energi i hela kroppen!

När jag slutat jobbet och trampat mig hem på cykeln så lagades det lite mat sen passade jag på att fixa min balkong nu när sol steker och man vill sitta därute och njuta.
Alla packen med trätrall ligger numera ihopbyggt ute på balkongen. Superhärligt att gå på och så jäkla snyggt blev det. Ställde även ut bord och stolar. Nu går det sitta och njuta av kvällsolen!

Blev även en långpromenad med Lisa. Ner vid sjön och lite vägar överallt vi gick över. riktigt kul att förnya sig och inte gå samma rutt jämt. 2 timmar iaf, vilket kommer kännas i benen imorgon vill jag lova. när ja nu varit sjukslö i 3 veckor.

ShefrinGrattis


Hurra Hurra!
22 år idag. Inte illa.. redan kl 7 imorse började det pipa i mobiltelefonen med grattisönskningar.
mysiga mina vänner! :)

Förövrigt så har jag äntligen piggnat till. Legat sjuk i 2 veckor, nästan 3.
Inte ork till nånting. Har varit katastrof.
Så nu är jag nog strax tillbaka till jobb och allt, bli mitt vanliga jag igen.

RSS 2.0