224 dagar kvar


Den som väntar på nått gott..
Har precis betalat in första summan, bekräftelse till bokningen. Det är nämligen så att vi ska åka utomlands! Resa till Malorca, Alcudia är bokad med syrran och de andra två brudarna! Ska bli sjukt härligt att få komma bort och bara njuta. Sol och värme, steka vid havet. Gött!
Synd bara att 224 dagar är ganska många dagar att längta..


Too Sick..
Lars Buller Kylvik
Ännu några alster från storebror. tiki of ages-tavlan är en liknande tavla som ögat. Den är urskuren i delar som är byggda i 3D. Om man kan förklara det så. Visst är de coola?

höstmysHöst och vinter är här. Det har tillochmed snöat. Mysigt om ja får säga mitt tycke. Hoppas på en vinter som förra året. Imorn är det måndag igen, dagarna går sjuuukt snabbt. Så 6 dagars arbetsvecka sen helg igen. Längtar redan lite smått.
har inget annat vettigt att säga, händer inte så mycket om dagarna. Alla dagar är den andre lik så..

Fotografering: NoahNoah!
Fotografering på en liten kille, Noah, som är från i somras som självklart ska visas.  Ett riktigt litet charmtroll!

TvbänkenFin va?

Fick idéen från någon för nått år sedan. Nu är de bänkarna inte alls lika, plus min är finare! ;)
Svartmålade lekarblock, 5 glaskuber och en ljusslinga bakom. Bänkskivorna består av ikeas tv-bänk "lack".
Jag är händig!


julkort
Therse Kort:


Bättre sent än aldrig.

Måste ju självklart visa våra alster ifrån helgen då vi pysslade hos Mikaela.

..och efter


köket
För ett par veckor sedan la ja upp en bild på mitt blåa kakel i köket. Tänkte jag måste visa er en efterbild oxå. Vi satte ju upp en tapet på kaklet i köket och sedan en glasskiva över.
och nu är det så här att de blev så jäkla bra så tjii fick ni(de flesta) som inte trodde på min idé! Vad har jag sagt om att tveka på mina idéer?


Fotografering; Johan o Johanna


Johan och Johanna
Last but not least, har vi ju såklart min kusin Johan och hans gulliga flickvän Johanna som agerade som det tredje och sista brudparet den dagen det fotades. Dessa är alltså inte heller gifta utan bara modeller för bröllopsfotografering. och jag säger samma här; Helt underbara bilder, jätta härliga personer att jobba med! Guld värda!


Ännu ett veckoslut..


Scraphelg.
Min helg har bara bestått av pyssel med Syster och hela tjejbunten hemma hos kusinen. Fredag-söndag. Visserligen var det jobb tidigt lördagmorgon, en shopping sväng till karlstad för scrapmässan osedan har vi suttit bänkade i Mikaelas lokal. Roligt,roligt. Beundrat Linas alla målade fina stämplar, nu ska ja oxå lära mig, hade jag tänkt!
Söndagkvällen nu har även bjudit på en långpromenad, trevligt.

Imorn är det måndag igen, vilket betyder jobba. Förhoppningsvis blir denna vecka lugnare, förra har gått i 110 varje dag. Scrubs om typ en kvart, sen sova :)

RSS 2.0