Fotografering; Ebba


mysigt midsommarfirande

Midsommarhelgen
Långledigt. en dag gör mycket faktiskt. Blev kolmården besök. Jag,  Tindra, Ängla, Therese och Anders åkte till djuren. Fint väder hela vägen ner plus under safari resan, sen när vi skulle in i djurparken öste det ner.. gick över efter en stund och solen kom fram igen. Hur kul som helst att se alla djur, och delfinshowen var toppen. Safari resan var oxå riktigt kul. Vi klämde ihop oss alla i en bil då, och att få se tigrar, lejon, björnar och en stuts som kommer och hackar på rutan till bilen tillhör inte vanligheten.

Fotografering; Nova
Swosch!
För någon vecka sedan fotade jag den här lilla tjejen, Nova. Det var ett barn med krut i, om man kan säga så. Men det gick bra endå, fick några riktigt charmiga och mysiga bilder. :)

2009-06-10


Balen 2009


Balen 2009
jättekul att vara med och kolla på och hjälpa till när vi fotade alla baltjejer hela dagen här på Saxin. Efter de så åkte jag med familjen upp till kupolen och kikade på alla balpar. Hittade Lisa där, så vi satte oss lite högre upp efter kanten med kamerorna i högsta hugg! så fina alla var. (spana in min kusin i mitten där)

Emils student


jag är så avensjuk. .
tänk att få ta studenten igen, kul de hade varit! Emil tog iallafall studenten i hällefors vilket var en skillnad från här i karlskoga. Där ropade de upp personerna i klasserna en och en, så kom de utspringandes med varsina blå-gula ballonger. När de var klara släppde ballongerna. fränt.


2009-06-05

studenten 2009-06-05
idag tar Carro och lillebror Emil studenten. Hoppas ni får en toppendag!! :)
jag är avensjuk (om det hade varit lite bättre väder)
Fotografering; Ludde

Lilla plutt.
För några veckor sedan fotades även Carros (familjen Holmqvists) vildaste, Lilla Ludde. Det var då en riktig gottegris vill ja lova. men mutorna behövdes vid vissa fall. :)Fotografering; katter

Tre bamsar
Fotade för några veckor sedan min syster Elins tre bamse katter. o då pratar vi stora oxå, men söta! :)Studentbilder, Emil

Emil Kylvik, NP3
på fredag tar han studenten. Då blir det iväg till Hällefors, men fotade några studentbilder i Ateljén på lördag förmiddag. ska fota några ute oxå, men får bli när det är finare väder ute. :)
vilken helg!


Denna helg har bjudet på mycket roliga och trevliga saker. :)
Lördagen så var det mycket fart och fläng, först hem från Degerfors för att fota studentbilder på Emil i ateljén + en snabbvisit på stan i kokande värme innan vi skulle iväg för att Fota bröllop vid Alfred Nobels Herrgård. Riktigt roligt att få vara med och kolla och lära sig en hel del från Bröllopsfotograferingar. plus att alla är så fina :)
 Firade även mamma litegrann på lördagen eftersom jag var borta på Morsdag.

RSS 2.0