liten med starkVärldens starkaste Tindra?
fotade Tindra, Ängla och Anders för några dar sedan, tänkte bjuda på en liten bild av två av dessa filurer. :)

Fotografering

Sindy!

fettisdagen

semla!

idag är det fettisdagen, då får man äta semlor i stora lass!

själv orkar jag bara trycka i mig en, de blir för mastigt att bara ösa i sig.

så har nyss tagit mig ett varmt bad, nu ska ja bänka mig framför teven i min morgonrock med en semla och varm oboy för att kolla på Andra avenyn.

mums!


plugg?

fotoskola?
vad blir det, Göteborg? Stockholm? Västervik(Gamleby)? ibland vill jag bara försvinna från karlskoga ett tag, o komma tillbaka som en ny Ida. skönt faktiskt.. men måste fixa pengar, fundera på vad för skola, och även känna efter vad jag vill och hur länge innan jag bestämmer mig för att försvinna ett tag.. men vem vet? det kan behövas ett sånt tillfälle.

föör orkar man med allt jämt? kan någon säga mig det..


fotografering

Hårstad!
dessa tre filurer är då mina kusiner, även kallade för syskonen Hårstad.
(jenny, johan och niklas)


new times


brunett!

nya tider kräver förändringar. min förändring blev såhär.
måste säga att jag blev riktigt nöjd med håret. trivs faktiskt i det. är glad att det blev rätt så mycket rött oxå (syns halvdåligt på bilderna), det livar upp lite mer än bara brunt.
så vad tycks? :)

nya tider


Makeover!
Idag sker det en förändring, och en riktig sådan oxå! Efter ungefär 2 år nu så har ja modet till att förnya. Jag ska helt enkelt bli brunhårig, rätt så mörkt är tänkt oxå. så ingen ånger för det kommer bli kämpigt om jag vill bli blond igen.. men det ska allt gå bra. Nya tider är här!
Håll tummarna för mig!

friends

vänner i vått o torrt!
igår satt jag och pysslade en stund med mamma innan jag åkte till Robin. så gjorde ett gulligt kort. "vänner i vått o torrt" påbörjade även ett annat kort som inte blev klart. så det blir nästa gång.

insidan.

extrem bloggmakeover

Äntligen!
här är resultatet. bloggen är tillbaka i ett nyare o finare skick. ska bli bättre med uppdatering och bara massa roligt att läsa. jag måste bara säga, utan att försöka skryta, att jag är riktigt bra.

RSS 2.0