nittonhundratjugonio


åttioårsdagen...
Vaknade tidigt idag, låg och småsnusade kvar i sängen och kollade på two and a half men. Åkte sedan med syster och barnen på vulkanmarken för att gå och kika lite. Kikade bara litegranna så vet inte om de fanns nått intressant.

Sitter hemma nu, lagar potatisgratäng till familjen, gott. Var nyss med syster till mormor o morfars grav och lämnade blommor. Idag hade min mormor blivit 80 år om hon hade levat. det hade varit något att fira. :)

Norrköping C

katrineholm-hallsberg-örebro-karlskoga. . .
sitter nu på Norrköpings centalstation eller vad det heter, där alla bussar samlas iallafall. :) är typ två timmar hemifrån nu. men innan ja kommer hem blir det först en tripp till katrineholm-hallsberg-Örebro (två byten kvar).
Hittillls har ja haft koll på vart jag varit och vart jag ska, men än kan ja inte vara lugn..
Hemma i örebro vid 17.40. Ikväll blir det alltså då att hem o äta med familjen.
saknar alla där hemma. men snart är ja där. :)

skolstart

ny skola, ny klass, nya ansikten
första skoldagen idag. nervöst som satan. men gick bra.
berättar mer imorgon, för har varken lust eller ork nu...


känner mig bara så fruktansvärt ensam för tillfället.... :(

Landat in

Åbyhöjden, Gamleby
Då har man lämnat karlskoga och flyttat till en ännu mindre liten by. Gamleby. Mysig gammal by faktiskt, inte så stor. den går man över på max en timme. Tänka sig att jag blev den första(?) bland vännerna som flyttade från Karlskoga, jag som var en av dom få som ville stanna kvar.

Sitter nu ensam i min lägenhet, som förövrigt är rätt så mysig, o stor. ligger bra faktiskt¨, nära till Ica, lugnt område uppe på en höjd. så fast ja bor en trappa upp har ja en riktigt trevlig utsikt. :)
Saknar alla! Mest av allt min underbara älskling.

ajaa.. då är man back on track ialla fall, jag har varit saknad. 
Imorn börjar jag skolan, upprop vid 10.00. spännande.RSS 2.0